top of page

voor vega(n)s

én vlees eters

Ontdek authentieke Indische vegetarische catering.
Ben jij op zoek naar een unieke culinaire ervaring die jouw evenement onvergetelijk maakt? Zoek niet verder! Onze vegetarische toko biedt de meest authentieke en heerlijke Indische gerechten, allemaal 100% plantaardig. Perfect voor vegans, vegetariërs, en iedereen die eens een verrassend andere catering wil.

Waarom Kiezen Voor Onze Vegetarische Catering?

 

  • Uniek Vegetarisch Aanbod: Onze Indische gerechten in een geheel plantaardig jasje zullen jou en je gasten verrassen en bekoren.

  • Geschikt voor Iedereen: Geen gedoe met speciale dieetwensen, onze catering is gemaakt om elke gast te voldoen met een tevreden en gevulde buik.

  • Authentieke Smaken: Geïnspireerd door de echte goede Indische keuken in Indonesië, brengen wij die authentieke, perfect gekruide smaak naar jouw evenement.

  • Meer dan tahoe en tempeh: Met onze eigen ontwikkelde plantaardige proteïne veganizen we de Indische keuken zonder in te leveren op de bekende Indische smaak.

  • Catering op Locatie: Wij verzorgen alles vanaf 20 personen - bezorgen, opzetten, en afwassen inbegrepen. Ideaal voor zowel bedrijven als particulieren.


Klantenervaring
"Ongelooflijk lekker eten. Authentiek, perfect gekruid. Vergelijkbaar met de echte goede Indische restaurants in Indonesië. Zelfs de krupuk is overheerlijk. Alles vegan, je mist absoluut geen vlees. Uiteindelijk draait het om de smaak en daar is de vegetarische toko ontzettend goed in! Ik ga hier nog heel vaak komen. Dankjulliewel! ❤️"

Ben jij klaar voor de ultieme vegetarische Indische ervaring?
Laat ons je helpen een onvergetelijk evenement te organiseren met de meest smaakvolle en authentieke vegetarische Indische gerechten. Neem contact met ons op om jouw cateringwensen te bespreken en laat ons zorgen voor een culinaire ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Nu contact opnemen
Verheug je op een ervaring waarbij smaak, gezondheid en tevreden gasten centraal staan?  Ontdek de rijke en authentieke smaken van de vegetarische Indische keuken met onze cateringdienst. Samen zorgen we voor een onvergetelijk moment.

Vul onderstaande formulier in en wij komen z.s.m. bij u terug!

Leg hieronder zo uitgebreid mogelijk uit wat uw wensen zijn. Zaken zoals: locatie, datum etc.

De bekende

Indische catering

volledig plantaardig

bottom of page